Home
Expositie
Kennis & AVG
KLH Blonk Keramiek
Werk in stock-album-
Contact / Links
Locatie

 

 

Verbreding van kennis

De persoonlijke voorkeur van het individu gaat verloren in een samenleving waarin men geleefd wordt door reclame, heel veel van het zelfde. De zo gekoesterde vrijheid, die in de hedendaagse beeldende kunst bestaat, blijft daarin uniek maar verborgen. Om dit avontuur te beleven, inzicht en kennis op te doen verzorgt KUNST&VORM bijeenkomsten privé of in uw bedrijf. Voor meer informatie Klaashenk Blonk, kunstenvorm@kpnplanet.nl of 06 50898654

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

KUNST&VORM neemt uw pryvacy zeer serieus en behandelt uw ggevens uiterst zorgvuldig. Voorop staat dat KUNSt&VORM zich in alle gevallen houdt aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Soort persoonsgegevens

Het betreft digitale uitnodigingen voor kunst tentoonstellingen per e-mailadressen. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoogd aan de lijst voor uitnodigingen. U kunnt deze service beeindigen door hier een bericht te sturen aan kunstenvorm@kpnmail.nl uw adres wordt dan verwijderd. Bij intrekken van uw toestemming voor gebruik van e-mailadres krijgt u bevestiging van uitschrijving.

KUNST&VORM

Klaashenk Blonk Owner

kunstenvorm@kpnplanet.nl

06 50898654